Hillman Podden

Effektiv videoinspelning i 5 steg

September 1, 2020

Har du tänkt på att det nästan alltid tar mer tid att producera video än man tänkt sig? I den här podden får du 5 tips som gör dig mer effektiv när du ska spela in videor. Oavsett om du ska spela in video till en onlinekurs, Youtube, sociala medier, hemsidan osv.

Mycket handlar om planering innan du kör igång men det finns också saker du ska tänka på när du väl spelar in. Ska du spela in video är det här definitivt ett avsnitt väl värt 12 minuter av din tid. 

Du får höra hur vi själva jobbar med videoproduktion och hur det sparar m-a-s-s-o-r med tid. Samtidigt som det blir möjligt för oss att återanvända videorna på flera plattformar och i olika situationer. 

WORKSHOP: Ska du sätta upp en videostudio? Passa på och boka plats till "Sätt upp en videostudio hemma", en workshop som hjälper dig välja rätt utrustning och ger dig tips som gör dina videor bättre. Du lär dig bl a om ljussättning, positionering av kamera, mikrofon, dig själv i förhållande till bakgrunden, hur du ramar in dina videor på ett professionellt sätt och mycket mer. Läs mer och boka här: https://hillmanacademy.se/workshop

 

Anteckningar till det här avsnittet av hillmanpodden hittar du på HillmanPodden.se/127

Tack för att du lyssnar på podcasten. Prenumerera gärna så hörs vi snart i nästa avsnitt. HillmanPodden produceras av Hillman Academy - Vi hjälper dig jobba smart digitalt 🎓

  • Onlinekurser för företagare och anställda som ska utveckla verksamheten online
  • Medlemskap för dig som vill lyckas online
  • Coaching online för dig som behöver 1-till-1 vägledning inom digitala medier och marknadsföring

--------

HillmanAcademy.se hjälper dig jobba smart digitalt

 

Podbean App

Play this podcast on Podbean App