Hillman Podden

Så säljer du din onlinekurs och medlemskap via nätet

July 6, 2021

Det har aldrig varit enklare att komma igång och sälja din egen onlinekurs eller medlemsprogram via nätet. Du behöver inte vara utvecklare eller ha ett stort teknikintresse heller. Faktum är att många av de företagare vi kommer i kontakt med är tveksamma att satsa på sin onlinekurs eller medlemskap eftersom de är rädda att tekniken blir för svår och krånglig.

Men... *spolier alert* så är det inte längre.

🔥 Läs mer: https://hillmanacademy.se/plattform

Visst... det fanns en tid då du behövde anlita en utvecklare för dyra pengar som fick utveckla kurs- och medlemsplattformen, men idag finns det färdiga plug-and-play lösningar.

Du skulle kunna vara igång på en "färdig" plattform och sälja din onlinekurs på en dag. Det som krävs är att du lägger upp ditt kursinnehåll, skapar en säljsida och kopplar till en betallösning så att dina kunder kan köpa.

Vill du äga plattformen själv skulle du kunna vara igång med din egen kursplattform och sälja din onlinekurs inom 3-4 dagar OM du får rätt anvisningar steg-för-steg. Utbildningen "Bygga egen kursplattform i Wordpress" på Hillman Academy löser det problemet åt dig.

Oavsett om du är utbildare, fitnessproffs, livscoach eller entreprenör finns det en kursplattform som passar dina behov och din budget. Nyckeln är att identifiera vilken plattform och lösning som är "rätt" för dig och det får du hjälp med i det här avsnittet.

🔥 Läs mer: https://hillmanacademy.se/plattform

 

👉🏻 Följ oss på Youtube för fler tips för att jobba smart digitalt: https://hillmanpodden.se/youtube.

 

🙏🏻 Stort tack för att du lyssnar på Hillman Podden!

Det betyder mycket för oss. Du får gärna prenumerera så hörs vi snart i nästa avsnitt. HillmanPodden produceras av Hillman Academy - Vi hjälper dig jobba smart digitalt 🎓

 

HillmanAcademy.se hjälper dig jobba smart digitalt

  • Onlinekurser för företagare och anställda som vill utveckla verksamheten online
  • Medlemskap för dig som vill ha tillgång till alla kurser och expertstöd
  • Coaching online för dig som behöver 1-till-1 vägledning inom digitala medier och marknadsföring

Podbean App

Play this podcast on Podbean App